En händelserik kväll

Publicerad 2015-02-22 01:03:24 i Nya Zeeland,

Morrn,
Det började självklart ösregna på eftermiddagen igår och höll på i flera timmar. Så någon tur blev det inte. Men vi hade en riktigt rolig kväll ändå. Först lagade vi potatismos och det satt fint! Sen började vi öla med killarna. Efter lite kortspel och annat skoj drog vi ut på stan vid 12-tiden. Först gick vi till ett ställe nere vid hamnen och drack gigantiskt stora öl och vår lille indiska vän dansade oavbrutet. Var kvar ett tag och dansade innan vi gick till en studentklubb längre upp på queen street. Vi hann vara där i ca 10 min och ta ca 2 klunkar av våra drinkar innan brandlarmet drog igång och hela stället fick utrymmas. Lite synd på drinkarna men vi drog ju rätt snabbt till nästa ställe där norrmannen befann sig. Kvällen fortsatte till halv 4 då vi drog oss till McDonalds för fyllemat. Gutt skit. Vid halv 5 var vi hemma med en avsparkad tånagel, ett köttat finger och en full indier. Bra kväll! 
Nu är klockan 13 här och vi har precis ätit frukost. Lite tvätt står på schemat idag, får väl se om vi får tummen ur.
Action utanför klubben
Så här snygga kan man vara kl 03 ;)
 
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-02-22 07:03:05

Nu är ni igång - en fullt ös lördag -kul att även norrmannen tittat ut ur idet- e väl nu när det blev norskt vmguld kanske? Hemma fick vi nöja oss med mello festivalen.

Postat av: Karin

Publicerad 2015-02-22 09:56:32

Härligt med en partykväll!
Undrar om ni är lika snygga idag......
men det är ju ni så klart!
Ha en skön söndag:)
Kramar:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela