En fredag i februari

Publicerad 2015-02-19 23:25:54 i Nya Zeeland,

Halloj!
Tog oss ut på en power walk/löptur efter frullen idag. Lagom varmt väder sådär vid 9-tiden på morgonen, perfekt sätt att starta denna fredag. Grabbsen syns inte till, förutom herr norrman som sitter i soffan och kollar på när Petter Northug vinner över svenskarna bara för att jävlas när han egentligen borde vara på orientation. Well well. Det är molnigt idag, typ inneväder. Så vi tänkte försöka hitta rätt buss och åka ut till ett shoppingcenter mest för att det är lite småsaker vi kanske måste köpa. Annars händer här inte så mycket idag vad vi vet och inte de närmaste dagarna heller, förutom orientation på tisdag har vi ganska tomma dagar nu. Ska nog se till att göra något kul i helgen dock.   
Det var väl allt vi hade att säga just nu, hörs igen senare :) 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-02-20 06:51:48

Kan ju vara skönt att ladda och njuta av friheten att göra vad man vill -ni kommer säkert på nåt skoj som vi sen får njuta av här :)

Postat av: Karin

Publicerad 2015-02-20 07:27:46

Härligt med en slappedag, det är aldrig fel.
Har ni inget namn på er käre norrman, eller har jag missat det? kanske Sverre-Hakon-Ole-Svend?
Kramar:)

Postat av: Väder

Publicerad 2015-02-20 12:42:27

VÄDER under FREDAGEN får Götaland mulet VÄDER med regn och blötsnö. Även i Svealand väntas mycket moln och enstaka regnskurar. Södra Norrland får klart till halvklart väder. I stora delar av norra Norrland chans till en del sol men i Lapplandsfjällen mer moln och snöbyar. Från närmare 5 plusgrader i söder ner mot 10 minus allra längst i norr.

Svar: Oj nämen tackar så hjärtligt för denna fina spam. Vi är så intresserade av norrland så man kan nästan säga att vi är helt besatta. Måste vara Ödet som gjort att just VI fick denna fina info om lapplandsfjällen. Får tårar i ögonen bara jag tänker på det. Praise the lord.
Hanna Fanny Larsell

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela