De va en GO glass detta.

Publicerad 2015-02-18 10:58:00 i Nya Zeeland,

Howdy!
Nu har det blivit kväll igen här borta. Fattar inte var dagarna tar vägen? Men det måste ju betyda att vi har det rätt så bra ;) Beachen har vi som sagt varit på idag och det var ju rätt gutt. Mission bay var verkligen fint men två bleka svennar i Nz-sol är kanske ingen bra kombo fastän vi bara solade i en halvtimme. Vi hade ju kletat på jättemycket solkräm såklart och vi har inte blivit röda men känner oss ändå som två friterade räkor. Skulle tippa på ca 22-23 grader i vattnet så det var lagom för fotbad (kanske vi badar nästa gång). Efter en stund nere vid havet gick vi upp för lite god lunch och påfyllning av vatten. Dagens citat av Jerry var i alla fall när vi satt där på uteserveringen, mätta och belåtna med en fantastisk utsikt,  "This is life".  
 
Åkte tillbaka runt 3-tiden och gick direkt till Countdown (läs: ICA), vi har äntligen hittat en större affär för den andra som ligger på queen street (läs: storgatan) är värre än att gå in på Netto i juli. Hängt lite i Albert Park med en glass har vi också gjort. Reflekterade över hur ALLT, verkligen allt, är lite dyrare än i Sverige. Efteråt så njöt vi lite mer av glassen.
Det var väl det hela för denna ljuva dag. Imorgon ska vi tydligen på orientation.. helt plötsligt. 
 
De två vännerna och Jerry :)  Tidvattnet har dock gått ut här. inte lika fint längre.
Luuuuunch!  Shri och Hanna 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2015-02-18 16:57:17

En dag på stranden det låter underbart, men ni är ju några badkrukor.....
Kul att få se bilder på familjen :)
Lunchen ser mycket god ut!
Ha det bra töser:)
Kram på er :)

Postat av: Kerstin Forsell

Publicerad 2015-02-18 19:35:35

Vilken skön mjukstart..sol, bad och glass. Något att jämföra med dagens gråväder här

Take care Granny

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-02-18 20:14:44

Härliga dagar- håller tummarna för en solig och rolig orientation dag!
Mycket kram från oss till er!

Postat av: Marie

Publicerad 2015-02-18 20:47:24

Härligt att vi får ta del av er nya familj! Barnen här hemma är fascinerade av namnen och era nya på dem! 😊 själv tänker jag att det hade varit skönt med ett dopp! 😉🏄

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela