Dagens första rapport

Publicerad 2015-02-24 21:36:16 i Nya Zeeland,

Hej på er!
Tänkte blogga igår kväll men satt och läste diverse info från skolan fram till kl 1 och än är vi inte klara. En hel del att läsa igenom och ha koll på med andra ord.
Igår eftermiddag fick vi träffa många från vårt program, både lärare och elever. Fick dock inte så mycket kontakt med våra klasskamrater. Tro mig vi försökte... Nästan så vi hoppade på dem. Efter föredrag och en quiz gick vi till Four Seasons - skolans ena restaurang och tryckte i oss både kladdkaka och juice för vi var döhungriga. 
Vi hade sen en sista föreläsning fram till 17.00 varpå vi kände oss rätt så trötta i skallen. Efteråt gick vi raka vägen till affären och var inte hemma förrän 18.30.
 
Nu sitter vi och äter frukost här hemma. Yoghurt, ägg och knäckemacka! Jerry kokar dumplings för fulla muggar och de andra jönsarna sover. 
Vi ska snart dra oss iväg till student centre, känns som vi har tusen frågor. Det ska även köpas miniräknare, böcker och kockrock idag. Ska gå och hämta min körkortsöversättning och sedan ska det läsas för fulla muggar. Vi kom förresten fram till igår att vi ska läsa helt olika kurser. Jag har bara praktiskt tre dagar i veckan och Hanna ska bara sitta i skolbänken 5 dagar i veckan denna  terminen. Antar att vi byter till nästa termin. 
Bakom Hanna till höger ser ni var vi kommer hänga en hel del framöver. 
wohooo Kladdkaka!!! 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-02-25 05:51:28

Ja oj så mycket nytt ni måste ta in och det är alltid jobbigt ibörjan innan allt landat.Sen blir det vardag igen. Är övertygad om att ni fixar allt detta på ett bra sätt. Ha en bra fixardag!

Postat av: Karin

Publicerad 2015-02-25 09:28:28

Kan bara instämma men Jeanette. Ni fixar säkert detta!
Massor av kramar till er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela