D-dagen - mot Tokyo

Publicerad 2015-02-08 13:06:35 i Nya Zeeland,

Hej på er!
Solen skiner på oss nu när vi är inne på de sista timmarna i Sverige på... ja ett ganska bra tag. I alla fall längre än någonsin. Det känns lite konstigt, inte som de andra gångerna. Det är svårt att sätta ord på det. Nu flyttar vi ju på riktigt och inte bara för ett par månader. Just nu försöker man bara tänka på Tokyo och de närmaste dagarna annars spinner tankarna fort iväg och det blir lite mycket att ta in (alltså total kaos i både hjärnan, magen och hjärtat..).  Spännande, läskigt och roligt på en och samma gång!
Packningen är hur som helst klar och nu är det mest småsaker som behöver göras. Vi beger oss mot flygplatsen vid 14-tiden idag för att ha gott om tid att säga hejdå till familjerna och första planet lyfter 18.05. Sedan har vi mellanlandningar i London och Hong Kong innan vi är framme i Tokyo tisdag morgon enligt Tokyotime, måndag kväll för er och sedan har vi ett par dagar där som inte kan bli annat än fantastiska och hektiska. Fredag kväll flyger vi vidare igen.
 
Förhoppningsvis kan vi skriva ett par rader till er från flygplatsen i Hong Kong. Annars får ni vänta till vi anlänt till hotellet i Tokyo, där har vi garanterat internet.
Här har vi Hanna mitt uppe i vår visum-ansökan... papper överallt!

Kommentarer

Postat av: Marie

Publicerad 2015-02-08 13:20:14

Ha det gott töser! Önskar er en härlig resa till Japan och till ert nya hem i Auckland! Kramar 😘😥

Postat av: Karin

Publicerad 2015-02-08 17:38:21

Då har våra flickor lämnat hemmet. Håller med dem, känns lite annorlunda denna gång. Långt bort och på lång tid. Kan ju inte förnekas att ögonen är lite rödsprängda denna dag.....
Ni kommer säkert att få det bra på Nya Zeeland töser!
Ha härliga dagar i Tokyo!
Kramar i massor:)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-02-08 19:29:28

Nu har vi varit i Cph och lämnat av änglarna. En mycket annorlunda känsla denna gången och alla kände vi av spänningen. Vi längtar redan efter att få se o höra ifrån er och planläggning av "hälsa på" resa är redan i tankarna - kramar till er!

Postat av: Siv

Publicerad 2015-02-09 08:55:22








Grattis Fanny på namnsdagen. Hoppas Ni
får några fina dagar i Tokyo.
Kramar till Er
Mormor









får några fina dagar i Tokyo.
Kramar till Er
M

Postat av: Kenth

Publicerad 2015-02-09 09:32:41

Lycka till töser o ha de så bra i Tokyo.

Grattis Fanny på namnsdagen.


HA DE

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela