Bankeeen

Publicerad 2015-02-26 04:33:52 i Nya Zeeland,

Tjatja,
Vi har fortsatt fixa och trixa med alla nödvändigheter här idag, inte alls särskilt roligt för er att läsa om det. Men nu får ni göra det ändå; Vi har varit på banken och fixat bankkonton och om ett par dagar får vi nya bankkort. Sen har Hanna köpt ett rutblock och Fanny hyrt en kockrock och äntligen fått sitt kiwi-körkort. Gick sen hem för lunch, gårdagens rester blev det såklart. Vi hamnade i matkoma efter lunchen så vi har inte riktigt tagit oss ur soffan än. Inte för att vi har något annat att göra men vi skulle ju kunna behöva en promenad kanske. Vi går lite och väntar på att studentlivet ska börja på riktigt, har haft alldeles för mycket dötid sen vi kom hit. Dock lär vi med största sannolikhet tycka precis tvärt om när vi gått i skolan i två veckor..
 
För att prata om något roligare! När vi var ute på stan idag hittade vi en superbra Japan-mart.Där fanns typ allt, massa bra-att-ha-saker och dessutom billigt. Hittade jättefina paraply för typ 20kr/st och lite grejer att dekorera rummen med. Så det håller Fanny på med nu! 
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-02-26 06:19:14

Äntligen en affär med lite bra o billiga prylar! Kul att få lite hemtrevligt.
Vi är så glada för det vi får läsa här på bloggen -oavsett vad ni gjort o berättar om dagen :) Kram till er!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela