Att vakna av en vrålande Eminem

Publicerad 2015-02-21 00:58:19 i Nya Zeeland,

Tjatja!
Vi kom bannemig iväg till det där shoppingcentret igår. Fast det var ju inte utan att vi fick irra runt ett tag för att hitta rätt busshållplats. Fanny köpte sig en väska och sen handlade vi en visp och en skål (till brunsås och pannkakor såklart). Sedan gjorde vi inte allt för mycket under kvällen. Många andra i byggnaden festade men vi var riktigt trötta och kände inte alls för det så vi spelade basket och biljard istället. Och pratade politik med Jerry och Shridhar till sent på natten. Kan ju säga att vi nog var rätt ensamma om det fredagsnöjet, men intressant var det! 
 
Idag väcktes vi av att Eminem köttades igång på högsta volym på innergården och 5 minuter senare börjar en snubbe vråla i högtalarsystemet att det bjöds på frulle för dem som är sugna. EH JA?! Gratis är gött! Det bjöds på korv, hamburgare, bröd, hash browns, skinka och scrambled eggs. Lite annat än vår vanliga yoghurt det. Efter denna minst sagt stadiga frulle har vi inte fått tummarna ur och gjort något annat. Jerry funderar på om vi ska ta och hyra en bil och åka iväg någonstans, vi får väl se vart vi hamnar. Antingen hemma eller borta helt enkelt! 
Så här ser våra student-Id ut. Hanna har förresten fått dubbelnamn, hon heter alltid Hanna-Louise här  
I detta nu sitter vi i sängen och äter godis. 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-02-21 07:04:54

Det låter som en trevlig fredag med biljard o snack. Måste säga att Hanna Louise är mycket vackert ihop (precis som innehavaren Ni verkar ha gjort ett kap med era bo kompisar -ha en skön lördag kväll! kram!

Postat av: Siv

Publicerad 2015-02-21 08:59:23


Ska Ni bjuda killarna på pannkakor eller
det ska bli efterrätt till köttbullarna?
Jättebra foto på ID korten. Vad är det
för väska Fanny köpt?

Kram


Svar: Vi ska bjuda dem på köttbullar snart, pannkakorna får nog vänta ett tag till. Det är en lite större variant som jag kan ha till skolgrejerna :)
Kram
Hanna Fanny Larsell

Postat av: Adam

Publicerad 2015-02-21 11:10:00

Fan, vad snygg vimpel !!! (alltså Mff vimpeln)

Postat av: Karin

Publicerad 2015-02-21 13:24:07

Gratis smakar alltid bra, kvittar vilken tid på dygnet.
Fredagmys med familjen, så trevligt!
Kramar i massor till hela familjen :)

Postat av: Marie

Publicerad 2015-02-21 22:20:52

Åh så fint du gjort Hanna! Tjusig anslagstavla 😉😜👋 en biltur låter ju kul! 🚘 💋 på

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela