När man cravar efter glass...

Publicerad 2015-08-13 07:49:50 i Nya Zeeland,

Hoj! 
Hoppas att er torsdag är alldeles förträffligt bra. Vi har en alldeles vanlig torsdag här på andra sidan jorden förutom det faktum att vi är akut sugna på glass. Problemet är dock att det är jävligt kallt ute och vi orkar inte riktigt gå till Macca's som ligger 10 minuter bort och att macken på andra sidan gatan inte kan servera oss glass med kolasås. BAH, i-landsproblem 2.0. För övrigt så kan vi berätta att igår kväll fick vi smått panik här hemma. Fiona hade nämligen blivit av med sitt bankkort. Vi letade igenom HELA lägenheten 5 miljoner gånger och Fiona försökte tänka ut var hon använde det sist vilket var för 2 dagar sen. Men sen fick hon en snilleblixt... ni vet att vi har allting annat än just disk i vår diskmaskin va? Jodå, vi har alltså även haft ett bankkort där de senaste dagarna haha!

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-08-13 13:24:33

Stackars FIona - vet hur hemskt det är när något sånt viktigt är borta. För det mesta kommer det fram men panikkänslan glömmer man inte i första taget.
Vill man ha något gott får man offra sig lite :))- glass kan man gå långt för att få!
Ha en skön avslutning på er vecka -kramar från oss i Brantevik

Postat av: Karin

Publicerad 2015-08-13 19:42:10

Bli av med sitt bankkort, det ger panik, men tur att Fiona hitta det igen.
Ha det gott töser hoppas att ni orkade gå och köpa glass!
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela