Måndag, tisdag och onsdag

Publicerad 2015-08-12 08:29:41 i Nya Zeeland,

Hej små micro-organismer!
De tre senaste dagarna har gått i ett sånt rasande tempo att vi helt glömt bort vår älskade lilla blogg. Vi skiter i att berätta om studandet vi gjort och går istället rakt på dagens stora händelse: Mötet med Daphne. Nu låter detta som en kärlekshistoria, men saken är den att Daphne är den som har hand om alla som vill studera en termin utomlands och det har ni väl inte missat att vi vill göra. Därför gick vi dit för att höra om våra chanser att komma till Hong Kong, vad som behöver fixas till ansökan och andra praktiska grejer som tillhör. Mötet varade i kanske 30 minuter och vi gick därifrån överexalterade då hon i stort sett sa: KÖR, BARA KÖR. Nu ska vi "bara" bestämma oss för vilken major vi vill läsa och sen kan vi lämna in våra ansökningar. Att dagen sen fortsatte med falafelrulle och 2 prov som gick galant gör inte vår onsdag sämre direkt!   
Det pågår diversityweek på skolan denna vecka och idag var det uppträde på plazan.
Kan ju tillägga att vädret ser fint ut men skenet bedrar....

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-08-12 12:43:47

Ni e superduktiga- vi e så stolta härhemma över alla bra prov ni gör! Vi är nöjda med att ni att ni blir godkända- osså spetsar ni varenda tenta!
Håller tummar o tår för att ni får en plats i HK- det är ni värda efter allt slit. o gissa vem som kommer då o hälsar på?

Postat av: Karin

Publicerad 2015-08-12 19:34:24

Behöver inte skriva någon kommentar....jag kopierar Jeanettes rakt av. Finns inget att tillägga, håller fullständigt med!
Massor av kramar till er båda :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela