Insikter man kommer till när man är 23...

Publicerad 2015-08-09 07:08:23 i Nya Zeeland,

Vi tror att vi håller på att bli gamla. Numera har vi väldigt svårt för personer som inte kan hålla truten under lektionstid och som inte respekterar andra, bekvämlighet går ALLTID före snygghet och att hitta kläder som inte är magtröjor eller allt för genomskinliga känns som en ren omöjlighet. Att frysa är inte kul, kaffe är människans bästa vän (det har vi i och för sig vetat ett tag) och folk som skryter är förskräckliga. Smått djupa tankar sådär på en söndag hehe... Vi sitter as usual på café, snubben i kassan vet exakt vad vi vill ha numera så vi behöver i princip bara gå till kassan säga "Hej hej" och betala, smidigt! Ännu en vecka är slut, tiden går helt sanslöst fort och nu har vi helt plötsligt snart varit här i 6 månader och det är endast 3 månader tills vi kommer hem och hälsar på. Vi har haft en icke-extraordinär helg med det vanliga innehållet; lite fest, lite plugg, många timmar på café och storstädning. Nu suktar jag efter en magnumglass och Forsan efter choklad... bäst att gå till Countdown!
  

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2015-08-09 09:56:57

Vad vore vårt liv här hemma utan er blogg. Alltid lika roligt att läsa om era tankar och funderingar!
Ha en fortsatt skön söndag. Här blir det sol och bade nice:-)
Massor av kramar till er ungdomar:-)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-08-10 06:43:44

Magnum är gottigott gott- har som tur e nåra i frysen. Ja veckorna går super snabbt och vi med dom... Så gamla har ni väl inte blivit? men väl vuxit på andra sätt :)
Kommer väl ihåg min universitetstid o hur små de andra verkade då jag var i samma ålder som ni - känns igen!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela