Fredag i blodet

Publicerad 2015-08-21 08:19:47 i Nya Zeeland,

Tjenna,
Fredag, solen skiner och skolveckan är slut. Eller inte, men åtminstone för kvällen. Vi har väl inte haft en spektakulär dag än så länge. Idag är en sån dag där timmarna går utan att det känns som man gör något. Det ända som är värt att berätta om är att vi tog en grymt härlig promenad i eftermiddags, feta vårkänslor fick vi när vi SVETTADES när vi gick. Ett litet äntligen vågade vi oss på att säga även om vi inte ska ropa hej allt för tidigt. Om sådär en timmes tid blir vi upphämtade av en vit limousin (man kan ju drömma...) BMW. Vi ska nämligen ha en liten reuinionmiddag med våra pågar från Mount street, det blir middag och kanske en eller annan drink i Mission Bay. Tydligen hade Jerry letat upp något trevligt ställe där ute! Bäst att göra sig redo, PUSS!  

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2015-08-21 09:34:57

Härligt att våren verkar vara på väg.
Här hemma är det full sommar, lide svittigt att jobba...
Ha en riktigt trevlig fredagskväll med grabbsen!
Bamsekramar till er båda :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-08-21 20:08:51

ja, svittigt var det i Hbg också idag- nu har Basse fått nyckel till sin nya svit och lite shopping på IKEA blev det- mycket trött brorsa som åkte med hem ikväll - men nöjd!
Hoppas barhoppingen blev lyckad ihop med grabbsen!

Svar: Vad kul!! Bambam på ikea är sällan skådat haha. ska bli jättekul o få hälsa på i hans svit om ett par månader :)
Hanna Fanny Larsell

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela