En väldigt trevlig helg

Publicerad 2015-08-02 05:00:50 i Nya Zeeland,

Hej! 
Söndag igen och vi har precis satt oss för att börja studa lite. Vi har haft två dagar ledigt från allt som har med plugg att göra. Problemet är ju att det blev en helkväll igår och både huvudet och kroppen är lite tunga idag. Så pass att gå upp till Parnell kändes jobbigare än att vandra i Himalaya. 
För att börja från början så var vi i fredags ute vid Sylvia park med Fiona och Cloud för att se på bio och såklart blev det även en sväng på köpcentrumet för lite shopping och mat. Det blev en väldigt mysig kväll! 
Igår kväll då. Jo den började med en grymt god Koreansk hot pot på High street tillsammans med Fiona och Michelle. Hade en jättetrevlig middag och efteråt gick vi vidare mot ett riktigt kinesiskt kareokeplace. Sjöng för fulla muggar i två hela timmar. Jag och Hanna hade ju lätt nöjt oss med en timme men efter ett par aviciilåtar, Abba, öl och drinkar så tänkte vi ju ändå inte gå hem i första taget. Så efter kareoken gick vi ut för att dansa lite och möta upp lite fler vänner. Somnade väldigt gott kl 4 i morse. 
GOTT! Vi hade även små sjögräsrisbollar till som faktiskt inte var så dumma trots att varken Hanna eller jag är så förtjusta i just sjögräs. 
Fiona har en jättesöt polaroidkamera och vi fick jättefina bilder igår som numera pryder vårt kylskåp hemma :) 
Drinkar på kareokestället.
Första gången ni får se en bild på vår flatmate också! Presenteras som sötaste tjejen från inre mongoliet någonsin. Fast de har lite konstiga idéer på vad man ska dricka... På bilden håller hon i coca cola blandat med chokladglass?! Ingen hit om ni frågar oss. 
 
Hoppas er helg har varit lika fantastisk som vår! 

Kommentarer

Postat av: siv

Publicerad 2015-08-02 15:51:48

Allt ser väldigt gott ut utom Fionas drink
cocacola och glass det ska drickas var för
sej. Lycka till med provet på onsdag.

Kram

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-08-02 16:47:59

Vilken trevlig kväll ni haft- blir lite avis på den stora hot pot grytan- finns nog mycket gott iden.
Vad kan slå detta nästa helg?
Kramar till er från en somrig dag på Brantevik.

Postat av: Karin

Publicerad 2015-08-02 19:01:45

Vilken rolig helg ni haft. Skön avkoppling efter studierna under veckan.
Ha det gott och kram på er:-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela