En annorlunda lördag

Publicerad 2015-08-22 12:28:00 i Nya Zeeland,

Tjena,
Idag gick vi upp vid halv 11 och efter en typisk lördagsfrulle så packade vi ryggsäckarna och begav oss mot biblioteket på skolan. Tog med oss massa mat och satt där tills vi blev utslängda kl 18.00. Gick hemåt för ordentlig middag och en liten stund på gymmet och i bastun för att rensa hjärnan. Kan säga att det var ganska folktomt på gymmet en lördag kl 21.00... Nu har musten gått ur oss och jag tror att vi kommer gå och lägga oss rekordtidigt för att vara oss en lördag.
 
Gårdagen då, jo den var hur trevlig som helst! Det blev till slut italienskt till middag för Jerry hade glömt bort att boka bord på det andra stället. Det gjorde inte så mycket för maten var god ändå och vinet var ännu godare. Vi åt och tjötade länge innan vi körde tillbaka till city igen. Hängde ett tag hemma hos dem, tog ett par öl och fick träffa deras nya flatmates. Hade lyxen att bli hemkörda till dörren då Jerry inte tycker att det är lämpligt att vi ska gå hem själva. 
Två av gårdagens maträtter va det enda vi fotade. Här prawn penne och gutt vin
Lammmmmm 
dagens mood kan väl sammanfattas såhär... ena sekunden himla irriterade över att det är så nedrans drygt och tråkigt och i nästa helt i extas för att man fått en användbar idé. 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2015-08-22 15:57:10

Gym en lördag kväll...ja, det är kanske inte helt fel. Vin och go öl har ni i alla fall fått denna helg.
Ha det gott töser!
Kram på er :)

Postat av: ɑ n n i k ɑ

Publicerad 2015-08-22 17:14:49

Gott!

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-08-23 07:46:13

Kan ju vara bra med en o annan annorlunda lördag med - ni verkar ha haft en mysig o trevlig fredag - och det kan man leva på ett tag!
Håller tummarna för att pluggandet går bra o ideerna duggar tätt, nu när lovet närmar sig :)
Söndags mys o kram till er!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela