Det är över (för) nu

Publicerad 2015-08-29 08:19:25 i Nya Zeeland,

Hallå i stugorna!
Vi är officiellt tentafria i två veckor. Inofficiellt måste vi plugga ändå. Men det har vi HELT släppt för nu är det lördag. Ölen står i kylen, jägern ligger i frysen, vodkan är redo att blandas till groggar och vinet väntar på att få drickas. Ja ni hör ju, vad kan gå fel ikväll? 
 
Vår gäst har för övrigt hämtat sig rätt väl från den låååånga flygningen hit och verkar trivas bra på vår soffa. Igår tog vi alla en väldigt lugn dag med endast en liten härlig promenad i solen till Auckland Domain. Satte oss lite på en bänk och filoseferade innan vi traskade vidare genom Domain, Parnell och sedan hemåt igen. Idag var tanken att vi skulle gå på matmarknad men vi vände i stort sett i dörren. Smockat med folk och fruktansvärd hög hemsk musik gjorde att vi drog till Better Burger för en sen lunch istället. 
Inte världens bästa bild men såhär ser placet ut....
....och här har ni maten!

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-08-29 08:58:50

Så skönt att äntligen få släppa loss lite- burgare är aldrig fel!
Helgen kommer att bli ett ända långt party- vilket ni såväl förtjänar! Ha skoj och njut så hörs vi när ni hämtat er! Lååånga kramar!

Postat av: Karin

Publicerad 2015-08-29 09:36:56

Ni är verkligen värda att festa loss i kväll efter allt slit.
Jäger de e gutt!!!
Ha det gott o kul:)
Massor av kramar till er alla :)

Postat av: Siv

Publicerad 2015-08-29 12:48:40

Stort Grattis till fina prestationer.Hoppas
Ni får belöningen i kväll. Ha så kul.

Kram



Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela