Studiebloggen

Publicerad 2015-04-15 03:40:16 i Nya Zeeland,

Hej och välkomna till Hanna och Fannys studieblogg, 
Eftersom detta helt plötsligt har blivit en blogg som handlar avsevärt mycket mindre om resor och avsevärt mycker mer om plugg (till vår stora förtret... vi saknar det där med att varje dag var ett äventyr och utan måsten!) tänkte jag ta tillfället i akt och berätta om hur vi gör när vi pluggar;
Oftast sitter vi i flera timmar men är nog enbart aktiva i totalt en av dem timmarna. Varför? Jo för att till och med så är det roligare att stirra in i väggen än att plugga. Och sitter vi då mittemot varandra händer det rätt ofta att vi börjar prata. Om helt irrelevanta saker. Typ som om varför öronvax finns. Sedan måste vi blogga mitt i alltihopa också. Och kolla Facebook. Och Instagram. Och whats app. Och snapchat. Och mailen. Och när det är gjort kan vi börja om och kolla om vi fått någon kommentar på bloggen och så fortsätter det. Låter rätt hopplöst va? Det tycker vi med, men på något sätt går faktiskt pluggandet i rätt riktning ändå så vi känner; varför ändra ett vinnande koncept? Let's study!  
För övrigt är vi båda två dödsförkylda. Typ karraförkylning. Fast på riktigt. Och så har vi bytt café, idag sitter vi på Gloria Jean's istället för the Shelf. Intresseklubben antecknar förstår jag (:

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-04-15 06:34:04

Häng i tjejer- vi har varit där - då studietröttheten smyger sig på och inget i världen kan vara mer intressant än just det man kommit på just då. Fokus- ni kommer att klara det!
Vi läser bloggen oavsett vad som står i :)
Kramar till er!

Postat av: Karin

Publicerad 2015-04-15 16:44:23

Fy fasen för att ha karraförkylning, det är värre än att ha en vanlig....
Så jag förstår att ni är trötta, men kämpa på!
Vi här hemma klara oss inte utan er blogg, bara så ni vet!
Massor av krya på er kramar :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela