Söndagsfrukost

Publicerad 2015-04-05 04:56:35 i Nya Zeeland,

God morgon, 
Igår kväll drog vi ut och tog ett par öl på fort street union, som är ett rätt chill ställe med skön atmosfär. Eftersom det är påsk är det dock strikta alkoholregler och de få ställen som var öppna stängde punktligt kl 12. Så vi hade inte direkt något annat val än att gå hemåt då. Satte oss i soffan och pratade om allt mellan himmel och jord till tidig morgon. Imorse blev det finfrulle ute med pannkakor och annat gott och sen dess har vi inte gjort mer. Det regnar, det är röd dag och allt är stängt. Vi är uttråkade med andra ord. Vi hoppas på att morgondagen medför sol och värme. 
Dagens frulle - amerikanska bananpannkakor med sirap och persikor och sen en flat white på det. Och sedan kunde man rulla hem från Parnell. Söndagar kan ju knappt börja bättre än så. 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-04-05 08:38:24

Vilken söndagsfrukost! Här får man nöja sig med vanlig yoghurt- men det funkar helt ok
Här skiner solen och det har lovats vårväder idag med- underbart. Blir säkert en tur ut på Grönet- ha det så gott! Påskkramar!

Postat av: Karin

Publicerad 2015-04-05 10:18:58

Det är en bra början på dagen med en god frukost.
Ni hittar säkert på något ni kan förströ er med denna söndag.
Ha en skön påskdag!
Massor av kramar :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela