När man hellre lägger pengarna på en öl

Publicerad 2015-04-10 01:27:25 i Nya Zeeland,

Morrn.
Kvällen igår blev oväntat bra kan man säga! Först bio, såg på fast & furious 7. Ytterst trevligt och så himla skönt när man kan bestämma sig och gå hemifrån 10 minuter innan bion ska börja. Hann knappt hem förrän herr norrman tyckte att vi skulle följa med honom och hans vän för att ta en öl. Vi är ju inte sånna så det är klart att vi gjorde. Och som vanligt så blev singular till plural (= för många öl alltså...). Slutade med att vi till sist gick till Danny Doolans där de har liveband och vi vrålade med till diverse märkliga låtar från ett annat århundrade.
Eftersom vi dricker så nedrans mycket öl numera får vi prioritera bort andra saker. Som tillexempel galgar och sånt tjafs. Vi har köpt nål, tråd och silvertejp så att vi kan laga allt och sedan fortsätta med vårt öldrickande.
Och så tvätten då. Partygarderoben måste ju tvättas ofta så det är ju tur att vi har en grovvask hemma.

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-04-10 07:04:56

Ha ha, med silvertejp kan man komma långt!
Kul att höra att studentlivet är lika spontant som det var på min tid(läs medeltiden) -livet ska levas! Ha en bra helg!

Postat av: Marie

Publicerad 2015-04-10 09:45:07

Ledig idag = hinner med att läsa blogg! Kul att ni partajar mellan pluggpassen. Silverttejp är en investering som slår många! 😜👍har man nytta av alltid, har lagat kylskåpshantaget och det är både snyggt 😳 och hållbart! Och billigare än ett nytt. Ser framemot era bilder! Kul att se hur ni har det i er vardag! Kramar till er från oss i Gladsax! 😘 ps. Skype snart!

Postat av: Karin

Publicerad 2015-04-10 15:09:04

Silvertejp är som redan konstaterat en grej som man inte kan leva utan.
Ni lever ett riktigt studentliv nu - kul tjejer det gör ni rätt i!
Massor av kramar :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela