Långhelg

Publicerad 2015-04-26 08:34:50 i Nya Zeeland,

TJO,
Vi har ju glömt berätta för er att vi bannemig har långhelg. Vi har alltså ingen skola imorgon, så himla skönt! Vill ni veta varför? Jo för det var ANZAC day igår, vilket är en minnesdag för alla som omkom när de stred för NZ i andra världskriget. Kan tyckas som en rätt löjlig grej att göra röd dag av men vi tackar och tar emot, vi behöver det för att plugga. Som vi har gjort idag, först på Gloria Jean's och sen hemma. Och vi kommer fortsätta imorgon. Med en paus för att handla, för att vi inte orkade göra det idag hehe. Känner oss trötta i skallarna och kropparna idag och vi vet inte varför. Vi vet bara att vi inte orkar med ännu en omgång förkylning, stay away! 
I brist på andra bilder får ni här ta del av dagens helt fantastiska lunch - nudelwok med körv och frysgrönsaker (och extra vitlök för att boosta immunförsvaret). 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2015-04-26 12:14:08

Ni är två flitiga studenter ni, inte konstigt att ni känner er trötta.
Ha en fortsatt skön söndag!
Kram på er :)

Postat av: ɑ n n i k ɑ

Publicerad 2015-04-26 17:34:10

Super mumsigt :D

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-04-27 06:12:07

Korv o vitlök är en bra kombo- Hoppas ni hinner ladda om till veckans tuffa studier.
Här närmar vi oss valborg och vårmiddag - mums!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela