Favorit i repris

Publicerad 2015-04-11 08:34:08 i Nya Zeeland,

Vi vaknade upp till en klarblå himmel här i morse tänkte jag skriva men då skulle jag ljuga. För himmeln är i stort sett aldrig klarblå här, det smyger sig alltid in moln och blockerar solen. Men vi lät inte det stoppa oss utan vi tog bussen till Takapuna beach idag igen. Tog en glass på Burger King och Fanny fick kolasås exakt överallt eftersom killen bakom disken fyllde bägaren med alldeles för mycket glass. Jäkla typ. Fick till slut en riktigt bra dag på stranden, det blåste inte alls lika mycket som sist och man kunde riktigt njuuuta. Lördagskvällen har börjat med vars en dusch och en dundermiddag bestående av fiskpinnar och mos. Vad tror ni den slutar med? EXAKT. Fest :) Hörs imorgon!
 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2015-04-11 16:22:06

Vilken härlig lördag ni har.
Med sol god mat och sen party på det!
Kram på er :)

Postat av: Marie

Publicerad 2015-04-11 22:00:58

Tyckte ni bloggat om att hösten är på väg...härlig höst när man kan va på stranden i bikini! 😜👍👙lovley...hoppas kvällen blir kul! Kram på er! 🎉💗

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela