En såndär onsdag

Publicerad 2015-04-08 05:20:29 i Nya Zeeland,

Tjenamoss!
Vi har en slappedag idag. Kan vara så att vi inte riktigt kommit ur matkoman från gårkvällen. Känn er välkomna att kalla oss klena. Har i alla fall pallrat oss ner till Countdown för att handla, vi hade absolut noll frukost förutom bröd och hur gott är det på en skala? Så nu är kylskåpet välfyllt igen. Och vi har gått Auckland runt i jakt på tops. Hur svårt kan det vara liksom? Men vi hittade till slut och vi fick vars en ny deo också så vi kan dofta gott. Väl hemma igen slängde vi i två maskiner tvätt på andra sidan gatan. Vi har observerat att det är många som går dit och tvättar istället för att använda maskinerna här, så vi vill ju inte vara sämre. Och tvätten känns banne mig fräschare. Nu står plugg på schemat. Det ända positiva är att Shri är i skolan, Norman är ute och Jerry (den grisen) har åkt till Fiji och vi är själva hemma, dvs vi har lugn och ro. Plus att vi kommer slippa Jerrys ständiga harklande på morgonen, det finns inget värre än det när man ska äta frukost.
Såhär inspirerande är salladsavdelningen på Countdown.Ett sånt jäkla hue kostar 4 dollar (dvs 30 spänn). Men då måste du köpa en gurka och en paprika också för 4 dollar till typ. Fruktansvärt. Inga sallad till oss inte, tacka vet vi den svenska salladshyllan på ICA.
Ibland är Auckland väldigt fint. Som här till exempel. Britomart-området nere vid hamnen som vi gillar mycket men inte riktigt förstår oss på haha.

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2015-04-08 13:03:24

Skönt att ni har slappedag. Trots att det är lite av det vardagliga som måste skötas.
Vi ska kanske prova att skicka ett salladshue o nånna gårkor.... choklad gick ju bra!
Massor av kramar till er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-04-09 06:51:54

Kanske odla själv? Ni får leta efter blomlådor och planteringsjord- så är det bara att så lite salladsfrö...
Eller så finns det bra rabatter intill huset? Kramar till er!

Svar: ähhh, då måste man ju vattna å hålla på! Får leva på majs istället, funkar bra det med!
Hanna Fanny Larsell

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela