Brandlarm

Publicerad 2015-04-25 13:19:40 i Nya Zeeland,

Haaj,
Vi har haft en väldigt lugn lördag idag. Var inne och pluggade fram till 3-tiden då vi tog en promenad för att få lite frisk luft och rensa skallen. Sedan har vi legat i Fannys säng båda två, lyssnat på musik från nittiotalet, pluggat och ätit lördagsgodis. Vi hade det så himla najs ända till brandlarmet satte igång vid 22. Vi fattade inte ens vad som hände. I Sverige tjuter det oftast så högt och gällt att man får ont i öronen men här var det ett svagt pipande och en röst som sa typ "detta är brandlarmet, vänta på vidare instruktioner". Asså va? Det är väl för fan bara att lägga benen på ryggen och springa ner för trapporna, vilket är rätt drygt när man bor på 13e våningen haha. Såklart var det ju folk som stannade kvar i sina lägenheter och eftersom det är lördag var ju hälften här asnitade, ingen bra kombo när brandlarmet går. Men vi behövde inte vara ute allt för länge och det brann inte så allt är lugnt igen.
 
Hur sjukt är det inte med jordbävningen i Nepal förresten? Tänk att så många av de byggnaderna vi var och tittade på för lite mer än ett år sen inte finns kvar mer.. Hemskt med alla som har dött också. USCH!
Som ni ser har hösten anlänt på riktigt nu, löven börjar trilla.
Forsaaaan på promenad
Mysig liten trädgård vi vandrade förbi. 
Kan vara världens sämsta bildbevis... men här har ni brandbilarna!

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2015-04-25 14:24:58

Kan tänka att det kändes olustigt när ni sprang nerför trapporna, fy för. Skit att man inte tar ett brandlarm på allvar!
Håller verkligen med er, hemskt med jordbävningen.
Å nu lite positivt, väldans fina bilder!
Ha det gott töser och massor av kramar till er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-04-26 06:29:34

Skönt att brandlarmet bara var övning-dock smart att lägga det till en lördag- då behövs det säkert öva.

Svar: Det var dessvärre ingen övning!
Hanna Fanny Larsell

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela