3 x weird Hanna

Publicerad 2015-04-27 09:33:57 i Nya Zeeland,

Hallåja!
Vi vaknade upp till världens oväder idag. Vinden ven geom fönsterna, det spöregnade och det var skitkallt i lägenheten. Vi fick sätta igång elementet i vardagsrummet, fy bubblan. Vi käkade i alla fall frulle och sen var det dags för..... trumvirvel.... TVÄTT. Yes. Så vi slängde i två fulla maskiner, pluggade, hämtade tvätten och hängde upp skiten i hela lägenheten och pluggade sedan lite till innan vi intog dagens lunch (dvs gårdagens rester). I eftermiddag har vi varit på miniutflykt. Tog bussen till Westfield då vi behövde storhandla på Countdown och dessutom göra ett litet besök på K-mart för att köpa smink och torrschampoo. Fy satan vad dyrt det är istället! Men vi hittade vad vi skulle och lite extra såklart hehe. Nu ska jag alldeles strax börja med kvällens middag - stuvade makaroner och köttbullar blir det!
Igår kväll tog vi en promenad. Lager på lager is the shit när det är kallt!
Hittade en fin heeestapålle på K-mart idag. Man måste ju få ha lite kul, right?
Imorse fråga Norris om vi märkt att huset gungade av vinden i natt och vad vi skulle göra om huset rasade. Hoppa in i våra resväskor var vårt svar.. Det väckte ju dock frågan om vi verkligen fick plats. Jag testade ikväll. Detta blev resultatet. 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2015-04-27 18:41:42

Vill ge er ett tips om ni tycker torrschampoo är dyrt. Ska gå lika bra med potatismjöl eller vanligt mjöl för den delen. Detta är faktiskt sant, har dock själv inte prövat.
Härligt att ni har kul töser fortsätt med det!
Massor av batakramar :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-04-28 06:18:53

visserligen var/är resväskorna bra men mot jordbävning?
handlandet verkat gått bra med tanke på alla kassarna på snap bilden/kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela