Snö

Publicerad 2014-03-06 15:11:49 i Seoul,

Vi blev ju något förvånade när vi kollade ut genom fönstret när vi åt lunch och insåg att det snöade!? Visserligen var det inga extrema mängder men nu har vi fått nog av den varan. Idag har vi gått runt i Myeong-dong (som vanligt), kollat in området runt Seoul station där det fanns både shoppingcenter och lite annat kul. Sen åkte vi till Dongdaemun market som inte alls är en marknad utan snarare en massa malls med sjuuuukt mycket kläder i små storlekar. Men det var rätt kulbatt gå runt där ändå. Många fina grejer men inte just i vår stil. Tog sen en liten walk i vårt egna område, Insadong, innan vi gick hem. Har sen packat och gjort oss klara för avfärd. Nästan i alla fall.
Dagens lunch, rislåda och sjögräs såklart.
Ser ni snömolnen?
Seoul station.
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Marie och c/o

Publicerad 2014-03-06 15:39:47

Ja just det! Dax för hemfärd snart! Ser vi framemot! Spenderbyxorna på nu in i det sista...snö vill inte vi ha mer så ta inte den med er hem 😉
Ses snart! 😘

Postat av: Jeanette

Publicerad 2014-03-06 18:03:41

Nä snö vill man minsann inte ha - nu bara vårsol!!
Om bara någon dag så ser vi er här- härligt - kylskåpet är fyllt o champisen på kylning!
Kramar!

Postat av: Karin o Kenth

Publicerad 2014-03-06 18:08:07

Önskar er en riktigt bra hemresa.
Vi längtar och väntar på er.
Kramar i massor från oss till er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela