Fina naglar

Publicerad 2014-03-05 14:42:25 i Seoul,

Tjenis!
Vi tog en powernap efter förra inlägget. Sjukt välbehövligt! Gav oss sen ut i kylan för att gå till en nagelsalong som vi bokade tid på igår. Vi lyckades dock gå vilse på vägen dit... men kom fram med 2 minuter till godo! Sen satt vi där i 2h medan de filade, klippte och målade våra naglar. Känns så lyxigt. Sen gick vi smått handikappade därifrån, rädda för att förstöra de fina, blänkande naglarna haha. Käkade lite streetfood, hittade en rolig affär med lite smått och gott som fick följa med hem, tog en varm choklad och sen gick vi hem. Det var inte alls skönt att gå ute ikväll. Minusgrader och blåst på det är inget för oss! 
Nej vi hade inte alls svårt för att välja färg...
Torka torka torka

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2014-03-05 18:10:11

En liten powernap kan göra susen. Bara njut girls och unna er lyxen, det gör ni alldeles rätt i. Kan berätta att när ni kommer hem till helgen ska det inte vara några minusgrader i alla fall. Fast ni fryser nog ändå.....
Kramar i massor till er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2014-03-05 19:06:47

Mysigt att få gå till nageltant och fixa till det. Ska bli så roligt att få hem er till helgen - alla laddar för detta nu.
Kram på er - och krama ur allt ur sista semesterdroppen nu!(för denna gång :))

Postat av: Marie

Publicerad 2014-03-05 19:50:50

Så lyxigt... Hade tyris myris gillat! Du lär få måla mången nagel framöver moster hansibansi!
Kram på er töser!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela