Vientiane

Publicerad 2014-01-19 12:14:47 i , Laos,

Halva dagen har spenderats på sjukhuset. Fannys mage har gjort ont i 1,5 månad nu så det var väl dags att ta tag i saken och kolla läget. Doktorn trodde att det var infektion men blodprovet visade inget. Sen skulle de stänga mitt på dagen så hon skrev helt enkelt ut en hög smärtstillande och så fick vi gå hem. Alltså inte ett dugg klokare på något sätt så antagligen får vi gå tillbaka dit nästa gång vi är här i stan. Ska köra stenhårt på spritkuren och se om det hjälper. Imorgon kl 6 på kvällen ska vi ta nattbussen till Luang prabang. Gött att vi får en hel dag till här i stan då vi inte hunnit med så mycket idag. Känns ju lite stressande att bara ha 2 veckor innan vi ska vidare, en månad brukar ju vara standard för oss annars. Av det lilla vi hunnit se av Laos verkar det positivt. Det finns papperskorgar, trafiken är lugn, det finns minimarkets överallt och människorna är väldigt trevliga. Ända minuset är att här är rätt kallt, 15 grader mindre än vad vi är vana vid. Senare kommer ett sista inlägg om Indien upp, håll utkik!
 
 
 
 
 
Efter sjukhuset gick vi till scandinavian bakery för att äta kanelbulle, schackrutor och väldigt gott kaffe. Det satt fint!

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2014-01-19 14:37:09

Hade hoppats att det var slut med krämporna nu, men så är det tydligen inte. Är det whiskey som är spritkuren kanske?
Ser verkligen ut att vara fint i Laos, förstår att ni njuter av det.
Mmmm vilken fika, den är ni värda töser!
Till Fanny-krya på dig och till Hanna-håll dig frisk :)
Massor av kramar till er båda :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2014-01-19 19:24:58

Håller tummarna för att maggen håller sig i schack under er lilla detour i Laos- för det ser ju fantastiskt ut i detta landet! Hit måste man ju åka!
Fina vattenfall att bada i lär ni komma till har jag läst.
Tack för fina bilder o njut att Laos!
Kram!

Postat av: kerstin

Publicerad 2014-01-19 21:13:01

Hej flickor,
Laos ser ju verkligen fint ut.

Hoppas Fanny får hjälp för magen i morgon.

Många hälsningar från ett snöigt och soligt Capri

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela