Vang Vieng

Publicerad 2014-01-24 16:00:00 i Laos,

Haj på er!
Vi är glada att vi sov oss igenom den förra bussturen för fy vad vi har mått illa idag. Inte en meter av vägen var rak. Höll på att fastna halvvägs då två lastbilar hade krockat och den ena ställt sig på tvären över vägen. Kändes fint att vi satt i en minibuss för vi kom faktiskt emellan. Med 2 centimeter till godo. Detta land är sååå vackert! Har sett mycket genom rutan idag och nu känns det ännu värre att vi bara har två veckor. 
Kom fram vid halv 4 i eftermiddags. Hittade snabbt ett bra boende (det känns lika fantastiskt varje gång det händer, särskilt efter Indien) och sedan slängde vi snabbt ner alla våra kläder i tvättpåsarna. 11 kg tvätt totalt, puh! Satte oss för att titta på den vackra utsikten med en bananshake i handen och njöt av att känna att det är varmare här. Kollat in denna lilla staden, ätit mat, druckit öl och sånt jobbigt haha ;)
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2014-01-24 16:26:35

Känns som om Laos rycker närmare- allt jag sett på era bilder och hört hittills har jag gillat. Kan tänka mej en tur till detta land.
Ha en riktigt bra nattsömn och en bra dag imorrn med vackra upplevelser!
Kramar till er båda!

Postat av: Karin

Publicerad 2014-01-24 17:12:44

Laos verkar till att vara ett mycket trevligt land, som ni är väldans nöjda med.
Ni ska kanske besöka landet en gång till och ta med era päron.....
Fortsätt ha det "jobbigt" och njut så mycket ni kan!
Bamsekramar till er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela