Tad sae

Publicerad 2014-01-22 16:39:00 i Laos,

Sovit med långkalsonger och ullsockarna på inatt. Detta kan ju också bero på att det inte finns några fönsterglas i detta hus (Myggnät och en liten lucka för fönstret). På dagarna känns det lite som svensk sommar, alltså har vi långa byxor och tjocktröjor på jämt haha. Har försökt på tre olika nät för att få upp bilder idag. Vilket har tagit på tok för mycket tid. Men däremellan hann vi med att rida lite på en elefant och kolla in fint vattenfall. Trevlig onsdag med andra ord. 
 
Efter frukost ute i solen tog vi en tuk ut till Tad sae waterfalls. Åkte lite båt ut, han som körde varvade körandet med att skopa ut vatten. Träffade på en väldigt mysig elefant och var tvungna att vara lite sådär extra turistiga och rida lite. Kollade in vattenfallen och hängde där ett tag. Tillbaka i stan var det dags för lite mat igen. Bokade buss till Vang Vieng till på fredag. Därefter fick vi stanna vid en atm, det är sjukligt hur mycket pengar det går åt i detta land! Läsk och öl kostar lika mycket och mat ska vi inte snacka om... fy! Tuksen får det plats minst 10 pers i så det kostar också därefter även om man bara är två. Som tur är finns här många cyklar att hyra :) 
 
Några av gårdagens bilder som vi lyckats få upp:
 Tog en smoothie vid mekong
 
 
 
 
 
 Mysiga små franska caféer finns det gott om
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2014-01-22 19:34:50

Så fint det ser ut överallt! Är mäkta förvånad men blir glad då man ser era bilder.
Skulle vara intressant att höra prisnivån -tror att med våra svenssonmått är det ganska billigt :)

Postat av: Karin

Publicerad 2014-01-22 20:56:11

Hoppas att vi småningom får se en bild när ni rider på elefanten.♥
Ni är så vana vid att leva för en billig peng, så jag kan tänka att ni tycker det är dyrt.
Ha det bra töser♥
Kram på er♥♥♥

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela