Saker vi glömt berätta

Publicerad 2014-01-23 15:09:46 i Laos,

Eftersom vi inte gjort något speciellt sen vi skrev förra inlägget så får ni en liten lista på småroliga saker vi glömt skriva om. 
 
- Den dagen vi checkade in på guest houset här i Luang Prabang pågick det ett bröllop en bit härifrån. Vårt tips, efter vad vi ofrivilligt fick se/höra, är att hålla sig ifrån laoitiska bröllop. De sjunger karaoke så man önskar man var döv, de super så hårt att de spyr i kapp och detta var mitt på dagen...
- Att möta en lastbil med en jätteelefant lastad på flaket i Indien ska man inte bli förvånad över. Verkar hända ofta. Det ser dock hysteriskt roligt ut när öronen fladdrar i vinden.
- För att fortsätta på elefantspåret så känns deras hud väldigt speciellt. Sen undrar vi hur ett sjölejon känns i jämförelse. Någon som vet?
- Vi åt de sötaste (alltså till utseendet) clementinerna här om dagen. Lika stora som pingisbollar ungefär.
- När Fanny berättade för en indisk gubbe om vad hennes mamma arbetar med och att hon faktiskt arbetar och inte är hemmafru uppstod total tystnad. 
- Att Sverige tillhör Europa och att Sverige och Schweiz inte är samma land är inte en självklarhet för alla. Inte ens aussies och amerikaner kan skilja på länderna.
- Inte bara nepaleserna har Titanic som favoritfilm, även indierna gillar "den fina historien och att man inte alls kan lista ut vad som ska hända". Fantastiskt.
- Trots att vi har både trekkingskor och sovsäck med oss denna resa så har vi plats över i våra ryggsäckar. Vad hände där liksom?
- Under promenaden mot kvällens middag. F: Det känns inte så kallt ikväll som de andra kvällarna. Fast det beror ju kanske på att vi har långkalsoner på. H: Nej, jag har inte långkalsonger. Jag har pyjamas.
- När vi tänkte på detta inlägg tidigare idag hade vi hur många punkter som helst. Nu har det tillfället försvunnit så att säga.
Intressanta do's and dont's på väggen på guest houset. Iaf 5&6 ?!

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2014-01-23 18:05:36

Ett gott skratt förlänger livet heter det ju- och ni har sannerligen förlängt mitt ikväll!!
Man kan ju undra vad folk gör på guesthousen?
Fantastiska bilder också- kul att se elefantridning o vattenfall och marknadsstånd- tycker nog firren ser god ut - fast råtta??
Kramar till er.

Postat av: Karin

Publicerad 2014-01-24 08:53:46

Gärna fler såna här inlägg mycket rolig läsning!
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela