näst sista dagen i Indien

Publicerad 2014-01-15 17:28:48 i Indien,

Har inte gjort något sådär märkvärdigt idag. Kom fram till Kochin vid 12. Har ätit på tok för mycket mög och bananer under dagen. Vi kan ibland lätt klämma i oss ett kilo bananer på en dag. Men de är ju så söta och goda! 3 svenska kronor får vi betala för ett kilo. Helt okej! 
Har även haft mindre lustiga sömnvanor de senaste två veckorna. Hanna sover inte alls och jag sover överallt hela tiden. Ständigt lite trötta. Därför tog vi vars en powernap på hotellet i eftermiddags. Dessutom så finns här TV med 3 olika filmkanaler. Idag har vi sett lite på Hunger games, Hitta Nemo, Mission impossible 2 och nu Kill Bill. Undrar vad de visar imorgon!?
Ni får se på mamma mu idag bara. 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2014-01-15 19:02:34

Sista dagen imorgon i Indien och snart första i Laos. Kan tänka att det är skönt med lite ombyte och komma till ett nytt land. Slappedag med film och lite gott är aldrig fel.
Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2014-01-15 19:07:07

Förstår att det längtas lite nu till nytt land o nya upplevelser.
Mamma mu och igår Doris (e inte de en kompis till mamma MU?)
Ha en bra sista dag! Kramar i massor!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela