Mygg och indisk filmmusik

Publicerad 2014-01-13 19:28:15 i Indien,

Godkväll! Vi har precis krypit ner i våra sovsäckar och ska sova. Klockan ringer tidigt imorgon då vi ska ut och åka båt. Lite mer backwatersäventyr står på schemat. Har inte gjort något extra ordinärt idag heller. Hängt här "hemma" på verandan bland alldeles för många mygg och med indisk filmmusik skrålandes från en tempelfestival 1 km härifrån. De har spelat konstant i 4 dagar nu. Smått trötta på det. Precis som de andra kvällarna har vi suttit ute och tjattrat och druckit öl med ägaren. Rolig typ det där, han är väldigt intresserad av hur allt fungerar i europa.  Att man kan skilja sig och gifta om sig, att kvinnor inte endast är hemmafruar och att vi inte har en endaste kokospalm i Sverige. Fått visa vad skidåkning är och hur en älg ser ut. Hans svar på det senare blev: "jaja men det är ju en get! "
Ja det var nog allt vi hade att säga idag. Dags att släcka lampan, hörs imorgon. Natti.

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2014-01-13 20:21:09

Verkar som ni haft en trevlig dag med "ägaren". Jag skulle gärna varit med och sett hur ni visade en älg, skidåkning är ju lite lättare.
Kan berätta att det snöar här hemma ikväll, men att snön troligtvis är borta redan i imorgon.
Ha en trevlig båttur i morgon töser!
Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2014-01-14 06:59:47

Ni glömde palmerna i Trelleborg -fast de finns kanske inte kvar?
Men att tro att älgen är en get? Hur stora e getterna i Indien egentligen?
Ha en bra båtfärd -ser framemot fina bilder - kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela