Lugn fredag

Publicerad 2014-01-10 18:35:09 i Indien,

Grannen är en liten tjurgubbe har vi kommit fram till. En sån där som knackar på dörren endast för att påpeka att man gjort något fel. En sån där som man inte orkar slösa sin energi på. 
Stillsam är nog ordet som beskriver vår dag bäst. Plus en massa promenerande. Gick in för att äta lite lunch (bor lite off) och för att handla lite inför kvällen och frukosten imorgon. Precis när vi tänkt handla var det tydligen bönedags. Tydligen länge också. Alltså den enda affären som hade något utbud stänger dörren framför näsan på oss. Bah! Bara till att traska hela vägen hem igen i solen. Var riktiga svittmongon när vi kom hem och önskade för en stund att vi hade haft en pool att svalka oss i.
Annars då.. ja inte mycket att tala om. Chillade här hemma tills vi trodde att de hade bett klart. Fick lätt tag i allt vi skulle ha förutom bananer som man annars inte kan missa. Eller så brukar vi ha ett bananträd i trädgården. Men inget av det idag. Tillslut hittade vi i alla fall och sen tog vi tusan en tuktuk hem.
 
Imorgon är det tillbaka till Alleppey som gäller. Wish us luck med att gubben har rum till oss (inte särskilt troligt dock). Trevlig fredagskväll på er!
 
Random mobilbilder med ooootroooolig kvalité haha. Men ni fattar grejen. Hoppas jag.
 I munnar bodde vi nära dessa köttstycken. Kan ju säga att efter ett par dagar där så stank det rätt jädrans mycket!
 Uh men hallå. Nyår jaop.
 En nepalibild! Hanna är och klipper sig hos en söt dam.

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2014-01-10 19:31:25

Gutt me lugn fredag- hoppas ni hittade smarriga fredagssnacks.
Söta söta tjejer på Nyår är alltid trevligt att se. Och Hanna blev ju väldans fin hos frissan- det ser vi ju på Nyårsbilden :) Kram kram till er - och lycklig resa imorrn!

Postat av: Karin

Publicerad 2014-01-11 08:01:37

Bra med en lugn fredag inför kommande busstur.
Visst är ni lite lika ändå haha.
Hoppas att ni får en bra resdag och hittar ett bra boende♥
Kram på er♥♥♥

Svar: Drack du för mycket igår eller? Finns ingen likhet mellan oss förutom på håret!
Hanna Fanny Larsell

Postat av: Karin

Publicerad 2014-01-11 17:39:42

Haha äntligen fick jag en kommentar!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela