Kollam

Publicerad 2014-01-03 15:01:14 i Indien,

Tjena
Vår dag började vid 7-tiden i morse. Gick ut för frukost och gubben på caféet sa att det bästa tåget till Kollam gick 10.30. Inte bra, vi som tänkt åka tidigare. Gick hem för att packa ihop det sista och åka till tågstationen direkt ändå. Tog det dock lugnt och mitt i allt kom han som vi hyrde vårt rum av och började snacka en massa. Slutade med att vi skulle få skjuts till tågstationen och 10 min senare kom hans kompis med bilen. Efter ett tag började vi fundera på vart fan vi var på väg egentligen. Varkala är inte så stort och vi trodde ju att vi visste ungefär hur långt vi skulle åka. Frågade hur långt det egentligen va kvar till stationen. "Stationen ?! "  varpå de börjar tjattra på malayalam. 30 sekunder senare gjorde vi en u-sväng och körde hela vägen tillbaka, genom stan och ut på andra hållet. KANONKUL. Fram kom vi i alla fall och bra gick det och schyssta grabbar va det men det kunde ju gått lite fortare kanske. Speciellt eftersom vi var ombord på tåget en bråkdel av tiden vi spenderade i bil.
I Kollam åkte vi direkt till boat jettyn. Såklart missat den båten som vi ville ta. Fick tänka om igen. Det var dags för lunch och skaffa boende. Bokade båtbiljetter till morgondagen istället. Boende var sådär kom vi snabbt fram till och nu betalar vi långt över budget. Men å andra sidan har vi sköna kuddar, en mjuk säng, täcke, handduk och tv. Ren lyx med andra ord. Det har tagit en evighet att skriva detta för att vi har HBO på och det är kill bill vol. 2. Till den äter vi indiskt snacks. Najs.
Bild från förra veckans guttis.

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2014-01-03 18:01:41

Låter som om ni haft en bra dag som avslutas med tv tittande och snacks♥
Ha en lugn och trevlig båttur i morgon, och glöm inte att vara rädda om er♥♥♥
Kram på er♥♡♥

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela