Kochi

Publicerad 2014-01-08 17:14:00 i Indien,

Go kväller.
Åkt buss större delen av dagen. Blivit lite terroriserade av en gubbe som tvunget skulle sitta bredvid för att snacka. Väckte oss när vi sov för att peka ut och säga: där kan man gå till sjukhuset om man vill och där har ni gummiträd och där har ni bananträd. NO shit!!!?? Sen skulle vi såklart hoppa av halvvägs för att gå hem till honom o hans fru och äta fish and curry. Försökte förklara att vi inte riktigt hade tid eller lust med det. Gick sådär. Efter 3 timmars tjattrande gick han till slut av. 
 
Var framme i Fort Kochi vid 16-tiden och efter en promenad och 30 min senare var vi framme vid vårt lilla boende. Var svinhungriga och i lite behov av en riktig supermarket och lite sugna på att se på bio. Tog tuk till något shoppingmall som visade sig ligga käpprätt åt skogen från var vi bor. Fick mat, fick handlat kanske hälften av vad vi tänkt (vilket är mycket på bara en affär i detta landet) men ingen bio. Sen var ju frågan hur tusan vi skulle komma hem. Det hade hunnit bli kolsvart ute och vi hade ingen aning om vart vi befann oss. Jaja, studsade över stora vägen till en busshållplats. Frågade 4 olika personer om hur och vilken buss vi kunde ta. Fick såklart 4 olika svar på detta. Hoppade på en som gick till en större station där vi kunde fråga snubben i infoludan. "Sorry sorry, sista bussen gick precis. Men ni kan ju ta färjan om ni vill"  Jo tjena! Blev en tuk till.. ja, nästan hem i alla fall.

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2014-01-08 19:36:54

Gokväll på er också. Jag blir alltid glad att höra från er efter att ni har förflyttat er.
Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2014-01-09 06:08:45

Hej På er! Hoppas Kochi bjuder på trevligt boende med bad och lite sevärdheter. Som vanligt alltid lättande att höra från er och läsa er fina blogg!
Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela