De där semlorna..

Publicerad 2014-01-28 09:07:18 i Laos,

Haj,
Är framme i Vientiane, har ätit dammsugare (kunde inte låta bli) till det supergoda kaffet på scandinavian bakery. Det första vi såg var semlor. Varför blir reaktionen alltid "ååååh titta de har semlor!!!" När vi båda hatar semlor mer än något annat? Mycket lustigt.
Det är varmt och skönt här idag. Tillräckligt för att vi skulle känna oss lite svettiga i jakten på boende. Efter en och annan dyr fängelsecell och ett par fullbokat-skyltar hittade vi ändå ett helt okej ställe. Vi bara hoppas och ber att grannarna inte kräks natten igenom. Vi verkar ju ha en jädra otur med illamående grannar.
 
Vad vi mer ska göra idag visste man inte riktigt. Vad vi ska göra imorgon är ett ännu större frågetecken. Mest för att det räcker med två dagar i Vientiane och dem har vi ju redan spenderat. Men vi visste inte om vi skulle behöva en dag på sjukhus så bäst med det säkra före det osäkra. Tur att de har oändligt många caféer här :)

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2014-01-28 12:08:31

Det är skönt att höra att ni är framme.
Jag tycker att ni ska passa på att njuta av värmen och sitta på cafe jäsa.
Det är bättre att äta dammsugare än att höra ljudet av dem....
Här hemma väntar vi på nästa snöoväder, så passa på o njut!
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela