Dammsugare och snor

Publicerad 2014-01-23 09:46:28 i Laos,

 Har precis krängt en dammsugare. Goeettt! Har faktiskt inte gjort mycket annat än ätit idag. Hade planerat att ta en båttur till en grotta idag men när vi väl hade kommit ut imorse och kände den bitande kylan och såg det väldigt tjocka molntäcket över stan kände vi att det inte var så lockande att sitta på en båt i 2,5h. När vi sedan läste att grottorna i Vang Vieng är bättre så var det inte mycket att snacka om. Det blir en dag till ägnad åt google, banken, fixande med alla våra bilder, snorande, några sanchobehandlingar, åtskilliga koppar kaffe och mat. Alltså en del sådana tråkiga men nödvändiga grejer men å andra sidan sitter vi nu på scandinavian bakery och gör detta.
 En liten gata här i Luang Prabang 
 Bakverk på kvällsmarknaden
 En Lao beer inne i matgången
Mat i stora lass!
 Där man kunde få en hel firre på spett, eller en hel kyckling inkl. fötterna, eller kanske en grishuvud? Eller bara en påse grisblod? Eller kanske en råtta helt enkelt? Om man nu inte vill köra på inälvor. 
 
Gårdagens bilder kommer nu här:
I en enorm tukkis genom stan
På en liten båttur
 
På en liten elefanttur
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Marie

Publicerad 2014-01-23 10:01:23

Vilka bilder! Härligt med så mkt upplevelser! Fast den där maten hade jag hoppat över, hade satsat mina slantar på bakverken istället! 🍰
Och så hade jag nog skippat bron...men elefanten såg söt ut! Må väl töser och ha det gott i er vardag! 💗😘

Postat av: Karin

Publicerad 2014-01-23 14:40:08

Vilka bilder, förstår att ni gillar Laos. Jag skulle lätt kunna äta bakverken, men firrarna och resten nä tack!
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela