Buss hit och buss dit.

Publicerad 2014-01-09 16:54:37 i Indien,

Hallojen. Har försökt utforska Kochi idag. Kom fram till att staden är precis som alla andra städer i Indien; stor, högljudd, rätt ful och rörig. Värst av allt är trafiken. Härifrån in till city är det ca 20 km. Det tar 2 timmar. Och 1,5 h av dem står man still i köer. Det är svettigt och det är överfullt och framför allt är det frustrerande. Vi är såå trötta på bussar nu. Nog om det. Vi åkte först till ett jättemall idag. Kollade runt, käkade och svalkade oss i ACn. Åkte sen in till huvudgatan, tog en glass på Maccas, traskade lite och handlade curd och flingor som vi ska ha till frukost imorgon. Därefter var klockan helt plötsligt 16 och när man vet att det tar 2 timmar innan man är hemma, kände vi att det var dags att dra. Nu ligger vi i sängen och försöker figurera ut vart vi ska ta oss härnäst. Det går sådär. Vi har en vecka kvar i Indien. Har gjort typ allt vi vill och om vi ska åka någon annanstans måste vi åka buss i flera timmar och det vet vi inte om vi pallar. Jobbigt.nu
Vi åt alltså INTE här ikväll. Ser ju ut som man ska trilla i sjön när som.
 
I Fort Kochin
Kullersten. Precis som hemma!
 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2014-01-09 19:24:34

Ni får väl sova på saken vart ni ska ta vägen härnäst. Ni två klokhuvud kommer säkert på något. Jag kan förstå att ni är trötta på att åka buss.
Ni har som ni brukar gett oss fina bilder. Tur att ni hittade ett annat ställe att äta på.
Bamsekramar till er båda :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela