Att åka två år bakåt i tiden

Publicerad 2014-01-31 14:29:43 i Bali,

Vi har motvilligt fått ett superior room. Prutade ner det till halva priset så det är ju helt okej men alltså.. rummet är ju jobbigt stort haha. Vilka problem vi har! Imorgon ska vi flytta till mindre, mysigare och med fin pool och mitt i stan. Gick och tittade lite tidigare idag då vi faktiskt tog oss in till stan (antibiotika är en fantastisk uppfinning) och hittade både boende och till det nya shoppingcentret. Lyxade till det med pepper lunch och provade fina skor. Köpte som vanligt ingentig men det blir nog ett köp senare. Har ju 28 dagar kvar att fundera på saken vilket känns väldigt skönt. Det känns konstigt att vara tillbaka på ett ställe vi känner igen. Lite deja vu på den. Fast vi känner oss lite klokare denna gång och tur är väl det, hade varit lite tragiskt annars haha.
 Det är riktigt baliväder! Det blåser ordentligt och det har vräkt ner hela natten. Men ändå ca 30 grader så vi klagar inte.
 Det ser ut precis som vanligt. Nästan.
Fint shoppingmall var det!

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2014-01-31 15:00:08

Så skönt att du är bättre Fanny!
Jag tycker verkligen att ni ska shoppa loss snart, ni två snåljåpar.
Ha det gott töser och njut av Bali:)
Kramar i massor till er:)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2014-01-31 15:37:24

Håller med - antibiotika är en bra uppfinning - tur att den finns. Skönt att höra positiva tongångar och en betydligt piggare Fanny. Klart ni ska shoppa loss lite. Här sitter vi bara inne o väntar på varmare tider...
Superkram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela