Tzatziki

Publicerad 2014-02-06 13:10:04 i Bali,

Haj,
Vi har varit och köpt finpiller ( tack Kyllan för tipset) och hoppas på att detta ska göra lite underverk. Dagen har sett ut ungefär som de andra denna vecka. Poolhäng och sånt. Har kommit fram till att på söndag bär det av mot Lombok (om vi får biljetter) och då får ni äntligen lite mer intressant att läsa om. Det blir nog så att vi lämnar kvar en av de stora ryggsäckarna här för det känns lite onödigt att dra runt på långkalsonger och trekkingskor nu. Vi ska ju ändå tillbaka hit innan vi drar vidare.
 
Snart ska vi ut och äta middag och sedan ska vi nog dra ut. Känns som vi kommer hamna på skygarden haha. Men det är ju trots allt bäst där om man ska partaja.
Så länge får ni en till dagens-lunch-bild. Åt på ett grekiskt ställe idag och det var supergott. 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2014-02-06 15:15:19

Finpiller??? Antar att det är för magen....
Verkar ju som att ni mår bra iaf ♥ med tanke på att ni ska partaja i kväll o på hur mycket ni äter. Hoppas att ni får en trevlig afton★
Det är alltid intressant att läsa bloggen!
Kram på er ♥♥♥

Postat av: Jeanette

Publicerad 2014-02-06 18:51:36

Piller o barhäng - kanske blir du en jättekul typ? Äsch- hoppas ni får en jättetrevlig kväll med lite partaj-kan ni behöva.
Jag vill också poolhänga...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela