Summertime sadness

Publicerad 2014-02-27 07:59:15 i Bali,

Tjenixen! 
Vi sitter nu på cafe kaffebönan på mallet. Är rätt så slut i våra kroppar och orkar inte direkt göra något. Dessutom är det sjukt varmt här nu. Regnsäsongen är typ slut och torrperioden börjar, tung luft här nu med andra ord. Men vi kanske ska börja berätta om gårkvällen. Det blev en mycket lugn kväll. Men vi njöt till max av att kunna sitta ute, i shorts, linne och flipflop, dricka en kall Smirnoff ice green apples och bara ha det så jävla najs. Sommaren är ju slut nu så att säga. Dansade en liten sväng och drog hem redan vid 01-tiden. Då orkade våra köttade kroppar inte mer och vi såg istället på ett avsnitt av Pip-larssons i sängen haha. Idag gick vi upp, käkade upp de sista koko krunchen (utan yoghurt....), packade ihop oss och lassade in väskorna i ett förråd. Resten av dagen består av tidsfördriv av högsta nivå. Vi har käkat, druckit vars en läsk på Maccas, tagit en promenad och nu sitter vi då som sagt på cafe och lånar internet. Kl 21.20 ska vi (föga förvånande) på bio och 01.15 styr vi kosan mot flygpatsen. 
 
Vet inte riktigt när vi kommer kunna uppdatera nästa gång. Kanske under mellanlandningen i Shanghai men hoppas inte för mycket. Annars hörs vi från Seoul (!!) imorgon! 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2014-02-27 09:11:34

Önskar er en bra resa- hoppas ni får lite vila trots de udda tiderna.
Ha en bra dag- kramar kramar till er!

Postat av: Karin

Publicerad 2014-02-27 09:35:17

Jag kan bara instämma med Jeanette.
Önskar er precis det samma♥
Massor av kramar till er o en liden puss också♥♥♥

Postat av: Marie o c/o

Publicerad 2014-02-27 20:36:01

Ha en bra resa! Ser fram emot Seoul rapport! Tyra sa idag när vi skulle sova -"hur ser hon ut nu egentligen? Jag har ju inte sett henne på länge...hur åkte dom egentligen ? Med buss eller tåg eller...fast jag vet att hon åkte med Fanny!"
Ser framemot er hemkomst!
Kramar ❤😉💗😘

Postat av: kerstin forsell

Publicerad 2014-02-28 10:26:03

Hoppas resan går bra till nya intressanta mål.

Kaspar och jag följer er med spänning…….

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela