Snigel eller krabba?

Publicerad 2014-02-19 07:08:57 i Bali,

God morgon! Vi är uppe och typ på benen. Läget är samma som igår med magarna och våra kroppar känns trötta. Men vi har ätit en stor, god frulle här på stället där vi bor. De kallar det för bungalow men nja, mer ett litet hus. Fick i alla fall vars en stor bananpannkaka, färsk frukt och en jättekopp med te. Sedan har vi tagit en promenad i den stekande solen så på vägen hem fick vi köpa vars en glass att svalka oss med. Men nu ser det ut till att börja regna snart så då svalkar det också. Eller som vi kallar det - en dusch. Har inga andra planer för dagen, ska bara fixa transport till Amed men de hade stängt när vi var där. 
Denna krab(b)at hittade vi på vår veranda igår. Första reaktionen var "oh jävlar vilken stor snigel!" Sen insåg vi att det var en krabba. Och en grymt stor sådan, även om det inte syns på bilden.
Detta är vår trädgård, jättemysig!
 
 
 

Kommentarer

Postat av: janne

Publicerad 2014-02-19 09:20:21

Hej! Utsikten är precis som från trädgården på svea, ha det.

Svar: Tyckte väl jag kände igen det!
Hanna Fanny Larsell

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela