Snake fruit

Publicerad 2014-02-21 08:39:32 i Bali,

Tjenatjena! Vi kan fortfarande inte få upp några bilder, det är jättekonstigt. Internet funkar perfekt till allt annat så kanske är det blogg.se som spökar, vi vet ikke. Det är synd för nu får ni inte se hur jäset vi haft det idag. Och igår för den delen. Igår tog vi en promenad och hittade ett massageställe och tänkte "ja, varför inte?". Var inte direkt den skönaste massagen vi fått men avkopplande ändå. Käkade lunch på en liten warung (lokala jättesmå restauranger) och blev bundisar med ägarinnan. Satt och pratade med henne ett bra tag och fick dessutom testa snake fruit. Ännu lite mer kottemat hah. Rätt gott var det faktiskt. Att vi sen fick ännu mer snake fruit på guest houset var trevligt!
 
Idag tog vi sovmorgon. Eller. Hanna vaknade vid 07-tiden och Fanny kl 10 när alarmet ringde. Käkade frukost och fick prova stinkfrukten durian. Den var ingen höjdare. Gick sen till ett närliggande hotell med pool och betalade en liten summa för att få använda den. Riiiiktigt stekigt var det. Blev en dyr lunch där och nu är vi tillbaka "hemma". 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2014-02-21 11:24:50

Gutt- passa på o jäsa nu och unna er lite extra- snart e ni på skånsk mark o då blir det som vanligt..
Spännande med exotiska frukter- hoppas vi snart får se bilder på denna ovanliga sak .kram till er!

Postat av: Karin

Publicerad 2014-02-21 17:25:56

Ni ska verkligen passa på och njuta och ha det gott♥ Det gör ni alldeles rätt i.
Ser framemot bilderna♥
Massor av kramar till er♥

Postat av: Marie

Publicerad 2014-02-21 20:29:37

Låter som ni har det bra! 😃
Vila ut Hanna för när du kommer hem har Tyra bestämt att du ska bo på hennes rum...och här serveras inga drinkar! Iaf inte mitt i veckan! 🍸😉
Hade gärna sett bilder men så är det med teknik!
Kram po er! ❤💗

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela