Pannkaksfrulle

Publicerad 2014-02-12 01:04:05 i Bali,

Godermorgon! Uppe med tuppen idag för att åka till Gili. I en liten träbåt. Smått nervigt, hoppas verkligen att det inte gungar för mycket. Eller att de överlastar den... Nej då, då simmar vi hellre! Igår lyxade vi till det med köttfärssås och spaghetti till middag. Det är SÅ gott att välja något "västerländskt" bara för att slippa äta indonesiskt. Alla rätter smakar likadant numera. För att fortsätta på matspåret så sitter vi och väntar på frulle nu. Bananpannkaka och färsk frukt för att vara närmare bestämd. Hoppas den kommer snart, vi åker om en halvtimme!
Lilla söta Greger hade vi som frukostsällskap igår. Och som oinbjuden gäst hela kvällen också. Inte fan ville han flytta på sig heller. 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2014-02-12 06:10:12

Tycker Greger ser otroligt stilig ut i sin gröna dräkt. Man får vara glad att han kom ensam -har hört att de kan komma i hela gäng.
Pannkaksfrulle är rejält när man ska på sjön -ser framemot bilder fr Gili att dregla över. Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela