Lite planer

Publicerad 2014-02-03 05:19:43 i Bali,

Var på väg ut för att äta frukost när vi kom på att det faktiskt ingår i vårt boende. Smart haha. Såklart en banana jaffle och te och det var ju inte igår vi åt det. Satt fint. Känner oss lite bättre idag som tur är men vi stannar nog här i Kuta ett tag till för att ta det lite lugnt. Egentligen är restaurangerna här inget att hurra för så vi kommer nog hänga på bamboo corner varje dag och äta nasi goreng. Antagligen kommer en och annan glass slinka ner också.
 
Tanken är att vi ska åka över till grannön Lombok och möjligtvis stannar vi till på Gilli T på vägen dit. Vi hade planer på att bestiga vulkanen på Lombok men som det känns nu så är det kanske bäst att låta det vara till nästa gång vi har vägarna förbi. Det fanns också tankar på Komodo och Flores men även det får nog bli en annan gång för det är långa och många resdagar. Vi ska samla all energi vi kan inför Korea för vi vill inte missa en enda grej! Det kommer bli långa dagar och nätter och satans så kallt men fy sjutton vad kul.
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2014-02-03 13:03:17

Hämta krafter låter förnuftigt.
Finns nog att göra ändå låter det som.
Sköt om er! / Kram

Postat av: Karin

Publicerad 2014-02-03 14:02:27

Ja, det låter väldans förnuftigt att hämta krafter!
Ha det bra och njut så mycket ni kan.
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela