"kul" kväll

Publicerad 2014-02-15 10:58:36 i Bali,

Hej. Som sagt så drog vi ju ut igår kväll. Men alltså.. den där festen alla har pratat om sen vi kom hit var apdålig. Jättemycket folk men askass musik så det var ungefär noll drag. Konstigt då alla förutsättningar för en bra fest fanns. Vi hamnade istället på ett hostel tillsammans med några aussies och våra bodyguards från guesthouset där vi bor. Spelade drickspel och hade det trevligt. Sen gick vi ner för att bada och det var ungefär i samma veva som någon jävel öppnade vår väska och gick hem med Hannas mobil. Märkte det dock inte förrän ett tag senare och då var det ju ändå redan kört. Letade i alla fall igenom stranden med hjälp av aussies och andra lokala invånare men det ända vi hittade var fodralet. Tydligen har det sprungit runt en västerlänning i vit tröja där så det kan vara hen men det är inte lönt att spekulera. Kom hem vid 7-tiden imorse, sov lite och sen har vi ätit pizza.
 
Vi tog en annan väg hem från stranden idag och hittade ett jättefint boende typ 10m från där vi bor nu och lite spontant sådär bestämde vi att vi flyttar dit imorgon! Hoppas på att de har bättre wifi så vi kan få upp lite bilder någon gång.

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2014-02-15 12:00:26

En mobil är värdsliga ting, det finns försäkringar som täcker det. Så skit i det och vad bra att jag vet det, hade undrat annars. Trist bara att folk inte kan skilja på vad som är mitt och ditt.
Vi får väl meila varandra lite mer så länge.
Härligt att ni hittat bättre boende.
Kramar i massor till er båda :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2014-02-15 13:10:30

Alltid trist att bli av med saker, men det är världsliga ting, som Karlsson(på taket) skulle säga.
Hoppas få se lite mysiga bilder på nya boendet. Kram till er!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela