Ett försenat inlägg

Publicerad 2014-02-14 10:48:19 i Bali,

God morgon,
Har tvingat oss upp till frukost idag. Har haft en konstig natt med många nya myggbett, illamående, mardrömmar, tjötande grannar och rummet har varit fruktansvärt varmt. Det behövs nog några timmars sovande till innan vi är med på noterna. Det ska vara stor fest ikväll och vi får nog ta en extra tröstdrink för att vi ska ju snart HEM?!! Kan inte riktigt fatta att vår underbara tid i Asien snart är över (igen). Fast än har vi mycket att se fram emot så vi ska försöka förtränga den där hemska känslan. Men ändå, grabbarna här har erbjudit sig att vara våra bodyguards ikväll. Så nu slipper vi oroa oss för de där sjuka ryssarna som försökte bära hem oss sist (även där fick vi hjälp av ortsbefolkningen). Det kallar vi homestay med service! 
 
Hmm, har ju glömt gårdagen! Gick ner till stranden, åt så mycket pizza att det blev lite matkoma. Gick fem meter och slängde oss i havet. Sedan intog vi ryggläge till klockan 17.30. En glass slank ner på vägen hem och på kvällen åt vi mat på torget som vanligt och fick med oss en nutellakaka hem. Gött så att si.
 
Och nu har det gått ännu några timmar sen vi skrev det ovanstående. Internet har varit slött/obefintligt pga åska, regn och strömavbrott. Vi har istället hunnit sova lite, äta lunch och ta ut pengar. Vi har försökt hela dagen att ladda upp bilder men det funkar inte. Kanske senare, men ha inga stora förhoppningar om det.
 
Sist, men inte minst, glad alla hjätans dag på er!
 
 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2014-02-14 12:41:11

Hoppas att ni får en trevlig kväll♥Bra att ni har killar som ser efter er. Var rädda om er ♥ fast det vet ni ju om, men jag måste ändå skriva det, så är mammor♥åtminstone denna mamman♥

Kramar i massor till er på ♥dagen♥♥

Postat av: Kerstin

Publicerad 2014-02-14 15:17:53

Ha en trevlig Valentin-dag….ser att ni ska-fira
kramar
från
Kerstin
osså Kaspar


























Postat av: Jeanette

Publicerad 2014-02-14 16:56:35

Trevlig alla hjärtans dag till er också! Hoppas kvällen blir trevlig med spil o dans.
Kramar från oss i Brantevik som också ska fira lite fredagsmys!

Postat av: Uffe

Publicerad 2014-02-14 20:30:25

Va ska ni himma och göra, här är kallt och räligt.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela