De där bilderna

Publicerad 2014-02-23 13:53:00 i Bali,

Vi är tillbaka i Kuta och har världens största jävla kackerlacka på rummet. Den är som ett monster och just nu pågår det vild jakt. Dock har hen krypit in i skåpet nu... Men så fort den jäveln kommer ut därifrån drämmer vi till hen med skon och spolar ner hen i toaletten. Känns sådär om vi ska behöva sova med ett monster. 
 
Vi vann precis fighten. Nu är den förgiftad och nerspolad. Vi får nog vädra rummet från gift nu.. 
 
Vi kom hit vid 5-tiden, vår väska fanns kvar i tryggt förvar och vi har flyttat till grannrummet. Alltid spännande med nytt, right? Gick ut och tog en glass på Maccas och sen blev det shoppingcentrat. Vår favvoplats. Som vi nog får besöka med pengar imorgon höhö. 
Utedasset. Som var rätt mysigt ändå.
Rummet. Som de dessutom tvunget skulle städa varje dag. Det, förstår ni, händer aldrig på andra ställen.
 
Göttepoolen vi lånade för en dag. Vi har förresten utvecklat en typ av poolfobi numera. Det kommer av att poolen på stället på Gili var så fruktansvärt sunkig och hade dammdjur som levde i den. Upptäckte dock detta försent. Vi tror att det var pga den vi hade magproblem för nån dag sen... Vi har nu skrivit en tjusig recension på tripadvisor. Hämnden är ljuv!
 
 
Fint väder ena sekunden och i nästa ser det ut såhär. Sanslöst blött.

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2014-02-23 14:33:53

Fina bilder som vanligt- ser ju bra ut för att vara utedass.
Förstår att ni blev ganska blöta om ni gick 2 km i sånt ösregn. Tur att det inte är så kalla iaf.
Kramar från oss hockey tittare!

Postat av: Karin

Publicerad 2014-02-23 17:05:10

Skönt att ni vann fighten över hen. Både utedassat och ert rum ser fint. Verkligen sträckta lakan i sängen, den ser dock inte så mjuk ut. Får hoppas att den är det.
Det kan man kalla ösregn!
God shopping tur i morgon:)
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela