på väg

Publicerad 2013-10-25 08:26:00 i Nepal,

Morsning!
Tänkte bara skriva några rader till er här. Det kommer ju inte bli någon direkt uppdatering sen när vi är ute och traskar omkring i bergen och på tal om det ska ska vi gå Annapurna circuit. Dock inte hela vägen runt. Vi är rätt så spända på detta eftersom vi inte har någon blekaste aning om hur det kommer bli. Det är lite crazy bananas för oss och alla andra här verkar ju ha stenkoll och en perfekt packning.. (visserligen ska de nog inte åka vidare på det sättet som vi ska) På vägen kommer vi bo i tehus, gå förbi guidens hemby och en jädrans massa vattenfall. Helst vill vi se en jak eller tre med. Dock ej sladda i deras skit. 
Nu vet ni ungefär lika mycket som vi :-)

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2013-10-25 09:38:37

Vi är glada för de gånger ni kommer till att höra av er!
Än en gång lycklig trekking!
Kram på er :)

Postat av: Marie

Publicerad 2013-10-25 11:12:16

Tur ni gör de här resorna, jag lär mig tämligen intressanta saker när man googlar runt! Skämt åsido är jag glad för er skull att ni har möjlighet att se världen på detta sätt.
Lär vara en fin rutt den ni valt och troligen blir ni bjudna på neapelesisk linsgryta med i de där tehusen!
Och se upp för skiten och AMS!

Kram från syster yster

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela