inte varje dag någon friar under frukosten

Publicerad 2013-10-24 09:36:00 i Nepal,

 
Hade en ganska rolig frukost idag. Gick till ett av ställena vi brukar gå till och de börjar ju känna igen oss allihopa nu( trots att de är typ 20 pers som jobbar på varje restaurang). Killen som serverade drickan verkade lite nervös, han såg ut att vara typ 17 bast. Han vänder sig om för att gå sen men ångrar sig och frågar lite stammande vad vi heter, om vi är systrar och hur gamla vi är. När vi säger 21 tittar han lite konstigt på oss och undrar om vi ändå inte är gifta och var våra män är. När vi förklarar att vi är ogifta får han ögon som tefat och undrar efter ett tag om vi ändå inte skulle kunna gifta oss med honom. Exakt vem av oss som han skulle föredra framgick ej men det kändes som att det inte spelade någon större roll. Tro det eller ej men vi tackade snällt nej och sen kom han inte tillbaka. Vi fick i alla fall en god frukost och sen satt vi och tittade på örnar från taket. 
 
Nu ska vi packa lite samtidigt som vi lyssnar på det sista av vårt spotify och sen hoppas vi att vi kommer få lite info och sånt skoj senare idag.
 
Nya ryggor och vannflarror. Plus en karta, vi har shoppat loss minsann

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2013-10-24 10:19:39

Till och med i Nepal tycker man att ni är lika..... Tänk på att om det är någon som friar ska det först godkännas av oss föräldrar!
Ha det gott töser!
Kram på er :)

Postat av: Siv

Publicerad 2013-10-24 11:30:17

Lycka till på Er trekking.Hoppas Ni
kryat på Er.
Tack för korten Fanny

kram
Mormor

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-10-24 13:53:18

Ja och inte bara godkännas - de får gärna ha medel att försörja oss föräldrar också - och då menar jag inte med någon kamel eller så... :)
Ha det gott och ta väl vara på er- kramar!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela