grabbsen

Publicerad 2013-10-26 09:31:00 i Nepal,

Nu är vi ute och traskar och har tidsinställt detta så det blir lite uppdatering i alla fall.
 
Alltså det känns så jädra konstigt att bli så här uppassad. Vi behöver knappt knyta våra egna skor. De dukar av och hämtar mat och igår ställde de sig och kokade vatten till oss trots att vi inte behövde förrän idag. Till middagen så hade de varit ute och köpt äpplen och de skalade och skar noggrant upp en tallrik med klyftor. Med tandpetare i såklart. Vår guide hade lite bekymmer igår morse då han inte trodde att vi fått någon frukost alls innan han kom och hämtade oss. Den hade vi ju tryckt i oss på rummet eftersom klockan var 05.30. Nu är han väääldigt noga med att vi ska komma ner till frukost i tid. Helst ska vi äta för två också. Vi förstår ju såklart att detta är deras jobb men det känns konstigt när man är van att hålla koll på allt själv. Bortskämda snorungar deluxe numera.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2013-10-26 10:43:40

Hm.... det där med att bli uppassade är ni nog allt lite vana vid. Det känns tryggt för mig att guiden tar så väl hand om er, hälsa honom från mig! Vill gärna se en bild på denna fantastiske man.
Hanna, allt klär en skönhet.....
Fortsätt och ha det bra snorungar!
Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-10-26 11:18:30

Vi ser framemot att höra från er första vandringsdag om så är möjligt.
Känns ju bra att ni är så väl omhändertagna -ni lär behöva det efter 16 dagars vandring :)
Kramar!

Postat av: Kerstin

Publicerad 2013-10-26 16:30:57

Oj jag trodde trekking skulle bli en riktig kamp med naturen !!! men det kanske kommer passa på att njuta.......

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela