Frukostbrand

Publicerad 2013-10-17 08:17:16 i Hong Kong/Dubai,

Godmorgon! Ni anar inte hur skönt det var att sova i en riktig säng. Resan igår var riktigt dryg och vi längtar inte direkt efter att sätta oss på nästa flyg vid 23-tiden ikväll. Men innan dess har vi en svettig dag framför oss. När vi landade igår var här drygt 30 grader så ni kan ju fantisera hur varmt det blir i solgasset då. Vi har än så länge bara vagt bestämt att vi ska se fontänen vid Dubai mall för den missade vi förra gången. Jag tror inte vi kan stå emot dragningskraften från VS, forever21 och new look heller så det blir nog ett litet (stort?) besök där med.
 
Vi har tyvärr inga foton för jag insåg precis att forsan FILMAT mig alla gånger hon trott att hon tagit en bild. Men nu har vi ju en sjukt rolig film att visa nån gång i alla fall haha xD 
 
Och om ni undrar vad vi menar med frukostbrand så var det en dam som satte fyr på sina mackor i brödrosten under frullen.

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2013-10-17 10:46:12

Klaga inte på värmen flickor, här hemma är det grått, ruggit, regnet. Ha en skön dag i Dubai med lite inköp kanske (om det går ner i ryggan förståss).
Hoppas att flygresan mot Nepal går bra, antar att ni sover mesta tiden.
Lycklig resa och var rädda om er!
Kram på er :)

Postat av: Marie

Publicerad 2013-10-17 13:45:38

Skönt att ni kommit fram så långt...ni startar lyxigt! Härligt!
Kan va bra inför kommande vandringar...
Här har vi fontän från ovan... Ha det kul och må väl!

Postat av: Robin

Publicerad 2013-10-17 15:05:52

Spännande! :) ta hand om er!

kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela